sandralinneasofia

Alla inlägg under februari 2014

Av Sandra Mitrovic - 14 februari 2014 08:38

Sitta stilla, vad är det?
Ja efter jag lämnat Tindra på dagis gick jag en sväng för att få lite motion! Och det gick bra!
Tänkte snart gå in till hjärtat mitt och pussa på honom och säga glad alla hjärtans dag :-)
Sen senare blir det ner till syrran en sväng. Sen hem och göra de bästa av alla hjärtans dag. Får bli bara mys hemma denna gången :-)
Men hoppas ni andra får en toppen dag och att den blir som ni tänkt er :-)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 13 februari 2014 20:16

Ibland känns vissa saker kämpiga och speciellt såna saker jag vet om att jag själv måste arbeta med, och känner det när såna konstiga saker gör ont i mig fast de inte ens borde göra det! När sånt händer känner jag mig meningslös och är bara en enda person som vet om dom felen på mig och det är min älskade sambo. För det är något jag skäms över så fruktansvärt mycket!!

- nog om det!

Idag var jag bara i skolan och efter det tänkte jag att måste ju ha semlor idag om det är semledagen. Så Ante tyckte vi skulle göra egna för vart ju billigare. Så vart det! Och så hämtade jag Tindra på dagis sen vart de hem och laga mat och förbereda semlorna! Efter maten vart de fika! Men har ju börjat smått med LCHF men inte helt (fatta ni nog när jag har ätit semla) sen har det varit rät lugnt min systerdotter ringde mig och ville berätta saker, vilket gjorde mig glad även om det satte igång tankarna så vart jag otroligt glad :-)
Nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt! Läst lite ur min älskade LCHF bok :-) ska strax kolla på Anna Phil!
Imorgon ska jag till lillesyrran och kolla på kläder och umgås <3 ska bli mysigt!
Hoppas ni andra haft en bra dag :-)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 12 februari 2014 22:05

Idag när jag var i skolan fick jag ett sms om att jag hade post att hämta på oj! Så direkt när jag kom till Åstorp så gick jag och hämtade det och det va ju från min älskade storasyster Hanna :-) en LCHF bok för viktminskning! Och jag vart bara super glad :-D och har läst lite men inte allt ännu och de jag läst känner jag mig nu mera motiverad än vad jag gjorde innan! Happy! Syster du är bara för bäst :-) du vet precis vad jag behöver <3
Så ikväll hade jag lillesyrran på besök här hon ville ha lite recept och sen prata lite och det var faktiskt mysigt och roligt! Så på Fredag har jag lunch dejt med lillesyrran :-)
Nu ska jag försöka sova lite till Anna Phil :-)
Hoppas ni hade en bra Onsdag :-)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 12 februari 2014 15:25

Igår la jag till två vänner på fejjan igen då jag varit arg på dom men saknar dom! Och sen skrev min förra bästavän till mig så nu inser jag hur mycket jag saknar den här bästavännen, inser inte själv fören nu och tänker tillbaka massor och inser hur bra vän hon är.. Önska man kunde är allt ogjort och att de inte hade hänt de som hände mellan oss! Men huvudsaken är att vi börjat prata igen. Och hoppas att det nångång kan bli som innan fast närmare! Även om jag förstår att de inte kan bli nu så önska jag det i alla fall.. Känns som du är min bästavän ännu fast du kanske inte är de på samma sätt men är nog för att jag tänker för mycket tillbaka på den tiden vi hade <3

Ni är otroligt saknade ska ni veta <3

Av Sandra Mitrovic - 9 februari 2014 07:41

Tindra har sovit utan nappen hela natten! Hon har vaknat till några gånger men har inte varit så hon vill gå upp! Men imorse när jag kom upp så hade hon gått upp o tagit båda mapparna (för hon vet ju vart dom finns) haha men blir att ta bort dom därifrån! Men hon klarade natten och det är jag stolt över men mest av allt är jag stolt över min blivande man som är så himla duktig när det gäller såna här saker.. Först gick jag in där för tänkte att man måste ju få henne trygg på något sätt så sa Ante till mig att låta bli för annars kommer hon gnälla varjegång för att du ska göra något så jag lät bli och tänkte efter att så är det ju. Och hon fick somna med lampan tänd själv istället visst va lite skrik osv men det får de vara och va egentligen inte ens mycket skrik.. Tack kära hjärtat för att du är just min och vår älskade Pappa/blivande man ;-)
Idag blev det att jag gick upp, va egentligen Antes tur men han hade så ont i huvudet så tänkte att det är bättre han får sova och när jag ändå hade gått upp så tänkte jag att då tar de ändå lång tid innan jag kan somna om, så då kan jag ju likaväl vara vaken!
Men tänkte jag o Tindra i alla fall skulle gå och handla lite mjölk sen :-) så vi får röra lite på oss! För det behövs!
Idag är det min fasta dag och även vår vegetariska dag eller i alla fall en måltid och det är middagen! Så det blir vegetarisk soppa.
Så det här blir bra :-) känns bra!
Imorgon är det skolan som gäller, känns självklart konstigt men samtidigt skönt eftersom jag hade gått sönder här hemma av rastlöshet! Och efter vi varit en sväng på affären förresten ska jag sätta igång med städning här hemma! För idag är det städdag! Så tänkte tvätta av skåp i köket och damma och byta ut köksduken osv.. Så idag finns det och göra! Men igår tyckte jag att tiden gick extremt långsamt men ca väl för att man egentligen inte gjorde något vettigt och var rastlös och sen sov Tindra inte någon middag i heller så tiden vart ju liksom längre med henne! Så är hon vaken idag med så tänkte jag att man likaväl kan börja skippa det även på dagis.. Hon är ju ändå 3år och visst det kanske inte är så bara för andra men sen o andra sidan så känns det bättre! Och sen är det bara blöja på natten som ska avvänjas. Men det får vänta för man ska ju inte stressa på allt på samma gång, för de kan sluta illa! Så det kan vänta till allting annat är klart :-)
Känns faktiskt bra! Och nu i samma veva försöker jag sluta bita på nagelbanden och naglarna :-) bita har jag inte gjort men pillat lite och de ska också avvänjas!! Håller alla tummar och tår för att de ska fungera denna gången!
Nä hoppas ni får en bra Söndag!
Ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och vakna till liv :-)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 8 februari 2014 17:38

Hatar att allt människor ska vara så tråkiga!
När man frågar fall någon vill komma över på fika så antingen svarar man inte alls eller så slutar man svara eller så hör man ute av sig!! Är det konstigt man känner sig ensam här eller?
Tycker ju inte jag!!
Sen har man haft en tjurig Karl här hemma som det inte blivit bättre utav och jag har säkert också varit en jävel. Så suck på denna dagen! Om jag haft hop så hade jag önskat att kvällen blivit bättre men vet att de kommer den inte bli och skulle den nu bli det så skulle de va ett mirakel!!
Så ibland vet man inte vad man ska ta sig till!! För man känner för att umgås med folk men grejen är att jag inte har någon jag kan umgås med för alla verkar så himla negativa.. Visst jag kan vara tråkig själv men det känns lite konstigt att alla ska undvika mig eller vad de är dom gör samma dag?! Ja ibland undrar man!
Önska jag hade alla svaren själv så jag slapp gå runt o undra hela tiden!!
Hoppas ni andra har en bra dag i alla fall!!

LCHF pizzan smakade helt okej faktiskt :-) något jag kan leva med ;-)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 8 februari 2014 14:35

Morgonen började runt sju tiden och jag gick upp direkt för en gångs skull :-) vi började morgonen lugnt och åt frukost och myste framför tvn. Sen runt nio gick vi ut med soporna och kollade vilken tvättid Anteman hade satt :-) sen vart det upp o leka i rummet med henne. Efter det blev det lunch tillsammans sen tänkte jag testa att hon skulle vila utan napp men vila ville hon inte försökte 1timme! Men då kanske det blir lättare ikväll då vi ska sova utan nappen också.. Önska oss lycka till ;-) för det lär säkert vara kämpigt men detta ska vi klara och hon har gått med på det själv också.. Så när hon skulle vila tjata hon inte ens om nappen utan hon kunde bara inte sova :-P så det är ju framsteg :-) och det är bra att hon går med på det själv också!!
Men sen ikväll blir det melodifestivalen och mys!
Ska som sagt testa göra LCHF-pizza! Och hoppas de är gott..
Hoppas ni andra får en bra Lördag :-)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 8 februari 2014 07:47

Jag saknar min bästavän. Och vet att du har de jobbigt! Men önska att du mådde bättre så vi kunde ha bättre kontakt! Önska allt vore annorlunda! För jag saknar dig riktigt! Och ibland önska jag att jag kunde göra mer för dig än vad jag kan och det är riktigt jobbigt och jag känner mig meningslös till hands igen! Vilket jag gör väldigt lätt, tyvärr! Och jag vet själv hur lätt det är att stötta bort människor som verkligen bryr sig för jag är likadan när jag är så långt nere! Men är egentligen det värsta man kan göra! Men hoppas du vet att jag saknar dig enormt och jag älskar dig och kommer alltid finnas där för dig/er men det är bara för dig att vända dig om och se dig om och ta den hjälp du får och ta imot stödet! För jag kan tyvärr inte göra mer än att försöka få tag på dig! Och visst gör de ont för mig att inte få något svar, men jag vet varför! Önska du bara hade kunnat svara även om allt är illa och önska du kunde prata med mig istället!
För du behöver ut med allt!!
JAG SAKNAR MIN BÄSTAVÄN <3

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards