sandralinneasofia

Alla inlägg den 15 februari 2014

Av Sandra Mitrovic - 15 februari 2014 07:56

Igår kväll hade jag himla ont i halsen.. :-/ men idag känns det lite bättre även om det fortfarande är kvar. Så hoppas innerligt att det kan gå över av sig själv! För orkar inte massa kostnader på doktorer o mediciner o allt va det blir! Så här hålls det tummar o tår för att det ska gå över!
Idag är det min tvättdag och vart att gå upp 05:40 för att sedan börja tvätta 06:00! Och Tindra kom smygandes vid 06:40 tiden :-) så vart lite frukost och sen ner i tvätten igen. Nu sitter vi och kollar Nicke nyfiken.
Skulle egentligen gå till skogen efter jag tvättat. Men med detta regniga vädret känns det inte särskilt lockandet. Men får ju hoppas det slutar i tid så man kan gå en sväng. Men ärligt talat tror jag inte de gör det.. Så då får man väl hitta på en innesysla. Synd man inte hade mer pyssel grejor för då kunde vi roa oss med det.. Menmen :-/ annars blir det väl något i stil med lek/film/spel/måla!
Igår var det alla hjärtans dag, firade det inte så mega mycket men blev hjärthamburgare och sen testade jag göra ostchips men erkänner att den varianten var inte god smakade bara bränd ost! Men men varianten med ägg i ska jag också testa! Sen vart det lite spelande och Tindra vann första gången. Men man måste ju lära sig att både vinna och förlora så vi kärade så alla vann en gång och sen fick alla lika sista gången. Men va lite jobbigt och förlora men är ju sånt man får öva på. ;-) så det inte blir fel i vuxenlivet sen!
Hoppas ni andra får en toppen dag även om vädret här Inte är det bästa så kanske ni har bättre väder? :-)

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards