sandralinneasofia

Alla inlägg den 17 februari 2014

Av Sandra Mitrovic - 17 februari 2014 10:27

Ja det är alldeles för ofta jag känner mig ensam!! Ingen som vill göra något inte ens min Karl! Visst har Tindra men det är ju inte samma sak! Allting är så förbannat tråkigt.. Vet inte längre vad jag ska ta mig till för att sluta känna mig ensam. För vill jag göra något så får jag göra det själv, och det vill jag inte.. Det värsta som finns är ensamhet fast ibland känns det som om jag skulle vara ensam för att slippa allt! Men samtidigt vill jag inte. För är rätt beroende av folk! Fast jag ibland kan behöva va ensam så är jag mer beroende av sällskap än ensamhet, för ensam känner jag mig nästan dagligen särskilt lediga dagar! Och antingen har jag otroligt dåligt med sällskap eller så är det mig det är fel på.... Och detta gör mig så jävla deprimerad! Att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Önska bara det kunde hända saker i mitt liv! För ibland känns det som om livet går ut på att bara sitta hemma, aldrig någon som kommer och hälsar på och även om jag försöker så känns det som om folk inte vill umgås med mig!!
Ibland önska jag att jag bodde kvar hos Mamma även om det hände dåliga saker där så gjorde man nästintill alltid något och även om de bara var att åka till stan o kolla så va de en höjdare. Och hon ville ofta göra något med en.. Annat än vad man har här..
Suck på livet!
Jag kanske inte gör tillräckligt själv? Men ibland känns det som jag hör av mig till varenda stjäl i närheten av mig men det ger inte något!!

Deprimerad tjej!

Av Sandra Mitrovic - 17 februari 2014 09:09

Ja idag fyller 3 vänner år.
Emma
Emelie
Sandra
Grattis till er alla ni är värld det bästa här i världen <3 tänker på er och önska jag kunde vara med er och fira denna dagen med er <3 hoppas ni vet om det! Tankarna är i alla fall hos er <3
Idag börjar jag lite striktare på LCHF. Men blir bättre när jag fått handla hem allt. Och det kan jag inte göra förening tidigast onsdag och då ska vi förmodligen och bada hela familjen i Klippan om det inte blir ändrat men det hoppas jag verkligen inte!! Så vad som blir inhandlat då vet jag inte men funderar på om man ska inom netto innan man åker hem så kan man inhandla de dom har billigt!
Sen på Torsdag ska jag tvätta så vill hinna med o träffa Julle någon av dom dagarna också, men hon kanske kan komma över på torsdagen eller något, men beror på vad som känns bäst för henne med! Och idag ville jag med göra något! Men som snöigt ingen som vill hitta på något!
Jag att gå hemma, det går då inte ihop är bara beroende att umgås med folk och jag som inte har mega många vänner blir det konstigt för och dom vännerna jag har vill sällan göra något (syftar inte på dom nygamla) eftersom det är så nytt så förstår jag om ni inte vill göra så mycket i början :-P
Så vad som händer idag vettehundan! Men ska väl åtminstone se till och försöka hinna med en promenad!
Om någon vill göra något så hör av er :-)
I helgen blir det nog i alla fall Kristianstad och umgås lite :-) var ett tag sen så ska bli trevligt och roligt för Tindra :-) sen helgen efter denna kommer Mamma och syrran ner :-) <3
Igår tänkte jag på om man skulle fixa antingen bara en mysmiddag med vänner osv eller tjejkväll. Men vet inte vilka man skulle ta hit? Någon villig? ;-)
Nä hoppas ni får en bra dag och särskilt ni som fyller år, önskar er det bästa <3

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards