sandralinneasofia

Alla inlägg den 8 februari 2014

Av Sandra Mitrovic - 8 februari 2014 17:38

Hatar att allt människor ska vara så tråkiga!
När man frågar fall någon vill komma över på fika så antingen svarar man inte alls eller så slutar man svara eller så hör man ute av sig!! Är det konstigt man känner sig ensam här eller?
Tycker ju inte jag!!
Sen har man haft en tjurig Karl här hemma som det inte blivit bättre utav och jag har säkert också varit en jävel. Så suck på denna dagen! Om jag haft hop så hade jag önskat att kvällen blivit bättre men vet att de kommer den inte bli och skulle den nu bli det så skulle de va ett mirakel!!
Så ibland vet man inte vad man ska ta sig till!! För man känner för att umgås med folk men grejen är att jag inte har någon jag kan umgås med för alla verkar så himla negativa.. Visst jag kan vara tråkig själv men det känns lite konstigt att alla ska undvika mig eller vad de är dom gör samma dag?! Ja ibland undrar man!
Önska jag hade alla svaren själv så jag slapp gå runt o undra hela tiden!!
Hoppas ni andra har en bra dag i alla fall!!

LCHF pizzan smakade helt okej faktiskt :-) något jag kan leva med ;-)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 8 februari 2014 14:35

Morgonen började runt sju tiden och jag gick upp direkt för en gångs skull :-) vi började morgonen lugnt och åt frukost och myste framför tvn. Sen runt nio gick vi ut med soporna och kollade vilken tvättid Anteman hade satt :-) sen vart det upp o leka i rummet med henne. Efter det blev det lunch tillsammans sen tänkte jag testa att hon skulle vila utan napp men vila ville hon inte försökte 1timme! Men då kanske det blir lättare ikväll då vi ska sova utan nappen också.. Önska oss lycka till ;-) för det lär säkert vara kämpigt men detta ska vi klara och hon har gått med på det själv också.. Så när hon skulle vila tjata hon inte ens om nappen utan hon kunde bara inte sova :-P så det är ju framsteg :-) och det är bra att hon går med på det själv också!!
Men sen ikväll blir det melodifestivalen och mys!
Ska som sagt testa göra LCHF-pizza! Och hoppas de är gott..
Hoppas ni andra får en bra Lördag :-)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 8 februari 2014 07:47

Jag saknar min bästavän. Och vet att du har de jobbigt! Men önska att du mådde bättre så vi kunde ha bättre kontakt! Önska allt vore annorlunda! För jag saknar dig riktigt! Och ibland önska jag att jag kunde göra mer för dig än vad jag kan och det är riktigt jobbigt och jag känner mig meningslös till hands igen! Vilket jag gör väldigt lätt, tyvärr! Och jag vet själv hur lätt det är att stötta bort människor som verkligen bryr sig för jag är likadan när jag är så långt nere! Men är egentligen det värsta man kan göra! Men hoppas du vet att jag saknar dig enormt och jag älskar dig och kommer alltid finnas där för dig/er men det är bara för dig att vända dig om och se dig om och ta den hjälp du får och ta imot stödet! För jag kan tyvärr inte göra mer än att försöka få tag på dig! Och visst gör de ont för mig att inte få något svar, men jag vet varför! Önska du bara hade kunnat svara även om allt är illa och önska du kunde prata med mig istället!
För du behöver ut med allt!!
JAG SAKNAR MIN BÄSTAVÄN <3

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards