sandralinneasofia

Alla inlägg den 16 februari 2014

Av Sandra Mitrovic - 16 februari 2014 18:13

Idag blev det snabbstäd här hemma och sen gav sig jag och Tindra ut en sväng först till parken sen handlade och sen gick jag en omväg hem och då slumrade Tindra till i vagnen ;-) sen när vi kom hem vart det lite lunch och jag tog en dusch! Sen slappade vi ett tag sen efter ett tag frågade jag fall vi allihopa kunde se en film och fika tsm så vi startade shrek! Fast vi hade en viss dona som inte var så sugen på de efter ett tag så hon började leka. Och efter ett tag blir det knäpptyst ja då ligger hon på sin stora nalle på golvet i sitt rum och sover ;-) en trött tjej! Så nu kollar vi lite på Barnkanalen och fått i oss mat alla utom Tindra hon ville inte ha :-/ men hon har i alla fall ätit idag så.. Hon är ju förskyld så tror det är de som spökar!!
Sen vet jag inte vad som händer, känns som vi bara går varandra på nerverna här hemma just nu! Så vettefan vad det är.. Trött blir jag på det i alla fall.. Speciellt på mig själv!
Hoppas eran dag har varit bra i alla fall :-)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 16 februari 2014 08:56

Idag vaknade lillskruttan lite efter sju tiden. Fast Ante väckte mig typ halv sex för att jag låg tvärsöver sängen :-P haha. Så sov bara lite därefter. Men inte hela världen då jag inte somnade så sent. Tanken är att jag snart ska börja städa så vi sen ska kunna gå ut en sväng! Tindra vill till parken och sen behöver vi ändå inhandla lite mjölk. Sen tänkte jag se om syrran hade tid en liten stund med kaffe :-) men får se hur dagen blir! Känner i alla fall för att göra något! För igår va jag riktigt uttråkad tillsist! Och känner inte för att gå hemifrån innan jag städat för då vet jag att de inte blir städat idag. Men tar nog att dammar av i veckan istället för idag! Men tvätten ska ta tags i och dammsugning och tvättagolven.
Hoppas ni andra får en toppen söndag!
Idag har min fina vän Juliuz namnsdag också :-) grattis till dig bruden, du är värld det bästa! Längtar tills jag får träffa dig igen <3

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards