sandralinneasofia

Alla inlägg under februari 2014

Av Sandra Mitrovic - 20 februari 2014 08:49

Idag är det Torsdag och igår var det faktiskt en underbar dag :-) vi var ju och bada i badhuset i Klippan vilket vi verkligen inte ångrade för det va en utav dom bästa sakerna vi gjort tillsammans på väldigt länge! Vi var där i ca 3timmar! Och det var helt underbart Tindra älskade det, fast dom stora bassängerna va lite läskiga så testa vi dom ändå! Men barnbassängen var ju självklart favoriten och det förstår jag! Där kunde man ju springa som man själv ville med andra barn :-) och hon var så duktig och sa till när hon va kissnödig osv, och vi dikade tillsammans där och Ante o jag turades om att simma lite och leka med Tindra och självklart lekte vi tsm med henne också :-) var helt underbart!
Sen gick vi och handla och Ante handla massa socker och jag försökte handla hem massa nyttiga saker! Och sen tog vi bussen hem och efter en stund kom Julle hit och åt middag med oss och pratade massor.. Och när vi lagt Tindra så gick jag o Julle en promenad och vi pratade så mycket att det vart säkert 1 och en halv timmes promenad om inte mer.. Så vi hade få ont i benen sen ;-) haha! Men det var otroligt skönt att prata med dig vännen <3
Och tyvärr bröt jag min LCHF igår också åt både pommes o nergerbollar :-/ men nya tag idag faktiskt! Känner att det är LCHF jag behöver och mår bättre av! För snacka om att jag va trött imorse! Så nu är det bara planera vad man ska ha med sig till Svärmor i helgen för att hålla kosten bra! Hm...
Men skriver upp vad jag äter "fel" så blir det lite lättare :-) men vissa grejor är inte så farliga!
Idag vet inte vad som händer skulle egentligen tvätta men vet inte hur det blir med den saker.. Är ju inte mycket tvätt så kan ju sätta upp en ny tvättid till nästa vecka och försöka få städat här och sen tänkte jag se om man kan handla lite..
Hejsvej!

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 19 februari 2014 08:28

Idag är tanken vi ska åka och bada i Klippan :-) så hoppas det blir av, för vet hur vi kan vara när vi försöker planera något! Men denna gången har jag försökt och få in lite tider osv för att det absolut inte ska bli inställt! Så tanken är att vi ska åka efter vi fått i oss lite lunch :-) sen efter badet ska vi inom netto och handla och sen ska vi käka middag med Julle :-) ska bli trevligt alltihopa! Tindra vaknade runt halv åtta idag, så det vart värsta sovmorgonen! Och då vart de frukost här. Nu kollar lillstumpan på barnprogram och sen ska min stora älskling kolla hockey. Sen blir det nog att fixa i ordning här för att ge sig iväg. Hoppas ni andra där ute får en toppen Onsdag.

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 18 februari 2014 03:52

Va inte ensam med att inte förstå men jag har länge inte förstått även om jag försökt förstå så förstår jag ännu mindre nu! Och känns som du bara kastar skit i mitt huvud som om du bara ljugit för mig och gör det än! Undrar om du någonsin kommer förstå min känsla... Förstår inte vad du tänker på. Min älsklig kommer i. Och berättar saker som får mig att förstå ännu mindre och nu kan jag inte somna om i heller.. Tur jag sovit länge ändå! Men vet inte vart jag ska ta vägen vart jag ska lägga alla tankarna eftersom dom är så jobbiga! Önska jag bara kunde kasta i väg dom! För hade verkligen lagt dig bakom mig tillfället i alla fall så fick jag reda på detta och vet nu inte vad jag ska tänka eller tycka längre! Är som om du bara skrattar mig i ansiktet!!!

Sviken tjej

Av Sandra Mitrovic - 17 februari 2014 10:27

Ja det är alldeles för ofta jag känner mig ensam!! Ingen som vill göra något inte ens min Karl! Visst har Tindra men det är ju inte samma sak! Allting är så förbannat tråkigt.. Vet inte längre vad jag ska ta mig till för att sluta känna mig ensam. För vill jag göra något så får jag göra det själv, och det vill jag inte.. Det värsta som finns är ensamhet fast ibland känns det som om jag skulle vara ensam för att slippa allt! Men samtidigt vill jag inte. För är rätt beroende av folk! Fast jag ibland kan behöva va ensam så är jag mer beroende av sällskap än ensamhet, för ensam känner jag mig nästan dagligen särskilt lediga dagar! Och antingen har jag otroligt dåligt med sällskap eller så är det mig det är fel på.... Och detta gör mig så jävla deprimerad! Att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Önska bara det kunde hända saker i mitt liv! För ibland känns det som om livet går ut på att bara sitta hemma, aldrig någon som kommer och hälsar på och även om jag försöker så känns det som om folk inte vill umgås med mig!!
Ibland önska jag att jag bodde kvar hos Mamma även om det hände dåliga saker där så gjorde man nästintill alltid något och även om de bara var att åka till stan o kolla så va de en höjdare. Och hon ville ofta göra något med en.. Annat än vad man har här..
Suck på livet!
Jag kanske inte gör tillräckligt själv? Men ibland känns det som jag hör av mig till varenda stjäl i närheten av mig men det ger inte något!!

Deprimerad tjej!

Av Sandra Mitrovic - 17 februari 2014 09:09

Ja idag fyller 3 vänner år.
Emma
Emelie
Sandra
Grattis till er alla ni är värld det bästa här i världen <3 tänker på er och önska jag kunde vara med er och fira denna dagen med er <3 hoppas ni vet om det! Tankarna är i alla fall hos er <3
Idag börjar jag lite striktare på LCHF. Men blir bättre när jag fått handla hem allt. Och det kan jag inte göra förening tidigast onsdag och då ska vi förmodligen och bada hela familjen i Klippan om det inte blir ändrat men det hoppas jag verkligen inte!! Så vad som blir inhandlat då vet jag inte men funderar på om man ska inom netto innan man åker hem så kan man inhandla de dom har billigt!
Sen på Torsdag ska jag tvätta så vill hinna med o träffa Julle någon av dom dagarna också, men hon kanske kan komma över på torsdagen eller något, men beror på vad som känns bäst för henne med! Och idag ville jag med göra något! Men som snöigt ingen som vill hitta på något!
Jag att gå hemma, det går då inte ihop är bara beroende att umgås med folk och jag som inte har mega många vänner blir det konstigt för och dom vännerna jag har vill sällan göra något (syftar inte på dom nygamla) eftersom det är så nytt så förstår jag om ni inte vill göra så mycket i början :-P
Så vad som händer idag vettehundan! Men ska väl åtminstone se till och försöka hinna med en promenad!
Om någon vill göra något så hör av er :-)
I helgen blir det nog i alla fall Kristianstad och umgås lite :-) var ett tag sen så ska bli trevligt och roligt för Tindra :-) sen helgen efter denna kommer Mamma och syrran ner :-) <3
Igår tänkte jag på om man skulle fixa antingen bara en mysmiddag med vänner osv eller tjejkväll. Men vet inte vilka man skulle ta hit? Någon villig? ;-)
Nä hoppas ni får en bra dag och särskilt ni som fyller år, önskar er det bästa <3

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 16 februari 2014 18:13

Idag blev det snabbstäd här hemma och sen gav sig jag och Tindra ut en sväng först till parken sen handlade och sen gick jag en omväg hem och då slumrade Tindra till i vagnen ;-) sen när vi kom hem vart det lite lunch och jag tog en dusch! Sen slappade vi ett tag sen efter ett tag frågade jag fall vi allihopa kunde se en film och fika tsm så vi startade shrek! Fast vi hade en viss dona som inte var så sugen på de efter ett tag så hon började leka. Och efter ett tag blir det knäpptyst ja då ligger hon på sin stora nalle på golvet i sitt rum och sover ;-) en trött tjej! Så nu kollar vi lite på Barnkanalen och fått i oss mat alla utom Tindra hon ville inte ha :-/ men hon har i alla fall ätit idag så.. Hon är ju förskyld så tror det är de som spökar!!
Sen vet jag inte vad som händer, känns som vi bara går varandra på nerverna här hemma just nu! Så vettefan vad det är.. Trött blir jag på det i alla fall.. Speciellt på mig själv!
Hoppas eran dag har varit bra i alla fall :-)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 16 februari 2014 08:56

Idag vaknade lillskruttan lite efter sju tiden. Fast Ante väckte mig typ halv sex för att jag låg tvärsöver sängen :-P haha. Så sov bara lite därefter. Men inte hela världen då jag inte somnade så sent. Tanken är att jag snart ska börja städa så vi sen ska kunna gå ut en sväng! Tindra vill till parken och sen behöver vi ändå inhandla lite mjölk. Sen tänkte jag se om syrran hade tid en liten stund med kaffe :-) men får se hur dagen blir! Känner i alla fall för att göra något! För igår va jag riktigt uttråkad tillsist! Och känner inte för att gå hemifrån innan jag städat för då vet jag att de inte blir städat idag. Men tar nog att dammar av i veckan istället för idag! Men tvätten ska ta tags i och dammsugning och tvättagolven.
Hoppas ni andra får en toppen söndag!
Idag har min fina vän Juliuz namnsdag också :-) grattis till dig bruden, du är värld det bästa! Längtar tills jag får träffa dig igen <3

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 15 februari 2014 07:56

Igår kväll hade jag himla ont i halsen.. :-/ men idag känns det lite bättre även om det fortfarande är kvar. Så hoppas innerligt att det kan gå över av sig själv! För orkar inte massa kostnader på doktorer o mediciner o allt va det blir! Så här hålls det tummar o tår för att det ska gå över!
Idag är det min tvättdag och vart att gå upp 05:40 för att sedan börja tvätta 06:00! Och Tindra kom smygandes vid 06:40 tiden :-) så vart lite frukost och sen ner i tvätten igen. Nu sitter vi och kollar Nicke nyfiken.
Skulle egentligen gå till skogen efter jag tvättat. Men med detta regniga vädret känns det inte särskilt lockandet. Men får ju hoppas det slutar i tid så man kan gå en sväng. Men ärligt talat tror jag inte de gör det.. Så då får man väl hitta på en innesysla. Synd man inte hade mer pyssel grejor för då kunde vi roa oss med det.. Menmen :-/ annars blir det väl något i stil med lek/film/spel/måla!
Igår var det alla hjärtans dag, firade det inte så mega mycket men blev hjärthamburgare och sen testade jag göra ostchips men erkänner att den varianten var inte god smakade bara bränd ost! Men men varianten med ägg i ska jag också testa! Sen vart det lite spelande och Tindra vann första gången. Men man måste ju lära sig att både vinna och förlora så vi kärade så alla vann en gång och sen fick alla lika sista gången. Men va lite jobbigt och förlora men är ju sånt man får öva på. ;-) så det inte blir fel i vuxenlivet sen!
Hoppas ni andra får en toppen dag även om vädret här Inte är det bästa så kanske ni har bättre väder? :-)

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards