sandralinneasofia

Alla inlägg under augusti 2013

Av Sandra Mitrovic - 9 augusti 2013 09:13

Idag blir det en promenad om en stund och sen ett ärende innan de blir hem o käka lunch sen blir de vila middag för Tindra. Sen på em tänkte jag cykla lite med Tindra har jag lovat så får väl se hur dr blir för måste in med papper o sen skulle jag vilja ner en sväng till Pappa, men vi får se hur det blir idag. Men ikväll blir de jogging ;)
Mat som äts idag
Frukost: 3koppar kaffe, en portion havregrynsgröt
Lunch: omelett
Mellanmål: 1st knäckebröd
Middag: 200gram frysta grönsaker
Kvällsmål: ägg

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 8 augusti 2013 18:21

Varit i Landskrona i 3dagar kom hem idag och vi har haft de mysigt som vanligt :)
Men träning har ju inte blivit av så de blir igång med de igen imorgon :)
Ätit för en stund sen och myser nu hela famijen framför Madicken :)
Imorgon blir de i alla fall träning o fasta dag då de blivit konstigt den här veckan. Sen får vi se om jag hinner städa något..

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 7 augusti 2013 08:20

Igår åkte vi till Landskrona för vi skulle sova hos Antes kompis/extra familj och vi skulle överraska Monica som fyllde år och hon blev glad :D men vi ska hem idag igen då Ante har sitt imorgon och jag måste sköta träning o har skit svårt att sköta just träning när jag är borta..
Och åt fika igåår när jag var på kalas så den biten har inte funkat mega bra men har inte vräkt i mig o inte ens kunnat äta mycket, plus att de varit helgerna annars förutom igår ..

Tindra vaknade runt 07:00-07:30 vet inte exakt vad klockan va då mobilen låg på laddning längre bort. Men sovit bra har hon gjort så nu är hon pigg.

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 5 augusti 2013 11:41

Igår på em vart de en sväng till Pappa faast Pappa var tvungen att jobba så vi umgicks med dom andra i familjen där och hjälpte dom i trädgården :) mycke trevligt. Sen gick vi hem o lagade mat då visade de sig att jag glömt min väska och vi såg en död katt på vägen :( men så fick jag jogga inom Pappa i slutet på min joggingrunda. Och fick mig ett gott skratt där ;)
Nu idag väckte Tindra mig vid tio i sju, och.först tänkte jag nä vill sova mera men sen tänkte jag nej ska banne mig ut på promenad innan.mitt pogram börjar :P så vi var ute på promenad 07:07 ;) va inte hemma fören tjugo i.nio Så vart de frukost osv. Nu vilar Tindra i sängen o jag ligger i sängen o ska sätta igång en film o bara slappa är seg jag också. Sen får jag se om vi hittar på något här henma eller om jag går ner till dom andra idag med. Beror på om AnteMan orkaar göra något eller ej . Nä slapp nu.
Längtar till joggingen ikväll va otroligt skönt igår :)

Ssannie

Av Sandra Mitrovic - 4 augusti 2013 08:42

Idag är det fint väder så ut ska vi men först tänkte jag dricka mitt kaffe,diska, träna o plocka undan här medans Tindra kollar på heffarklumpen så får se om vi kommer ut på förmiddagen då jag helst vill ha städat först innan vi gör något annat annars blir de bara soppat under mattan. Och här ser förjävligt ut.

Tindra har börjat vakna 5-6 på morgonen så tror vi måste stoppa vilandet lite o sen när hon ska sova vill hon inte riktigt komma till ro. Så får börja klura här och eftersom hon börjar bli så stor så behöver hoän nog inte vila 2 o en halv timme liksom. Så idag ska hon få vila 2tim (om hon inte vaknar tidigare av sig själv då förstås) så får vi se hur de går..

Träning - Kost
Igår åt jag en dammsugare o glass men tyckte de ändå va ok, men inget annat nu så får vi se hur de går men igentligeen tycker jag inte de mega svårt. För blir lätt mätt numera och känner mig inte mega sugen är bara liten. Men kosten hålls bra. Men träningen vart bara promenad igår, fyfy. Så idag blir de bara jogging. Men har åtminstonde gjort något varjedag förutom tisdag som inte va min lediga dag, mina lediga dagar är Onsdag och Lördag men denna veckan vart de Onsdag o Fredagen ja o Tisdagen som blev konstig. Men annars tycker jag det funkar bra tar ju ett tag innan man kommer in i det. Men nya tag på Måndag :)
Disken kallar, hoppas ni får en bra Söndag :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 3 augusti 2013 16:04

Imorse satt jag på en film till Tindra och kom sen på att de är ju Lördag då kan vi gå promenad nu ju (brukar annars gå antingen efter eller innan mitt pogram) så när filmen var slut så gick vi en runda och Tindra klarade hela vägen utan napp :) stora flickan och om hon var snäll så lovade jag att vi skulle stanna till i parken innan vi gick hem o de va hon :) sen vart de lite lunch och vila både för henne och mig så 14:30 kom hon in o väckte mig. O vi ska strax gå till affären allihoopa. :)

Mitt mål är att väga 75kg när jag börjar skolan igen och eftersom jag redan väger 76,8kg så ser jag de målet som något jag kan utföra. För en gångsskull :D

Imorgon står de städ på schemat så på förmiddagen blir de promenad och sen får vi se. Eftersom jag lovat Tindra att vi ska till Morfar i helgen så får vi se om han har tid imorgon på förmiddagen eftersom vi har städ på em..

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 2 augusti 2013 20:58

Känner mig gråtfärdig, men vet inte varför för jag saknar allt som bara försvinner ifrån mig.
Har idag varit med storesyrran med familj på stranden o efter allt kände jag hur mycket jag verkligen SAKNAR henne. Så de gör ont att hon bor långt bort.
O är så synd att min släkt är så dålig på att höra av sig. :/ är ju självklart inte bättre själv även om jag försökt i omgångar.
Aja sak samma.
Blev min vilodag idag istället för imorgon så då är de bara på de igen imorgon.
Är trött o elendig :/

Måste erkänna att jag åt lite glass innan men tog ingen egen utan va Tindra som inte orkade sin så de va inte mycket.
Nä läsa bok o slappa!

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 2 augusti 2013 07:41

Ja idag vet jag inte riktigt vad som händer, beror lite på vädret också.. Tanken är nog att vi ska åka någonstans o bada om de blir tillräckligt fint väder i helgen i alla fall. Men nu på morgonen blir de att ta de lugnt och sen runt tio tiden blir det en promenad. Sen får vi se vad som händer

Hoppas ni har det bra där ute :)
Jag hoppas solen tittar fram på riktigt idag!

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards