sandralinneasofia

Alla inlägg den 4 augusti 2013

Av Sandra Mitrovic - 4 augusti 2013 08:42

Idag är det fint väder så ut ska vi men först tänkte jag dricka mitt kaffe,diska, träna o plocka undan här medans Tindra kollar på heffarklumpen så får se om vi kommer ut på förmiddagen då jag helst vill ha städat först innan vi gör något annat annars blir de bara soppat under mattan. Och här ser förjävligt ut.

Tindra har börjat vakna 5-6 på morgonen så tror vi måste stoppa vilandet lite o sen när hon ska sova vill hon inte riktigt komma till ro. Så får börja klura här och eftersom hon börjar bli så stor så behöver hoän nog inte vila 2 o en halv timme liksom. Så idag ska hon få vila 2tim (om hon inte vaknar tidigare av sig själv då förstås) så får vi se hur de går..

Träning - Kost
Igår åt jag en dammsugare o glass men tyckte de ändå va ok, men inget annat nu så får vi se hur de går men igentligeen tycker jag inte de mega svårt. För blir lätt mätt numera och känner mig inte mega sugen är bara liten. Men kosten hålls bra. Men träningen vart bara promenad igår, fyfy. Så idag blir de bara jogging. Men har åtminstonde gjort något varjedag förutom tisdag som inte va min lediga dag, mina lediga dagar är Onsdag och Lördag men denna veckan vart de Onsdag o Fredagen ja o Tisdagen som blev konstig. Men annars tycker jag det funkar bra tar ju ett tag innan man kommer in i det. Men nya tag på Måndag :)
Disken kallar, hoppas ni får en bra Söndag :)

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards