sandralinneasofia

Alla inlägg den 18 augusti 2013

Av Sandra Mitrovic - 18 augusti 2013 22:07

Först söndagen jag joggade den här rundan som tog 90min men den blir det varje Söndag. Fyfan va skönt det var, men man kände i slutet hur de värkte i benen men är en otroligt härlig känsla.. Så nu har jag käkat 2kokta ägg och ska lägga mig om ca 1timme tror jag. Va meningen jag skulle spela med Ante för ville testa ett krigaspel, men han verkar för upptagen med sitt så får väl se om de blir en annan kväll..

Nä kika rundor på nätet lite innan läggdax.

Sannie'

Av Sandra Mitrovic - 18 augusti 2013 08:37

Inte så mycket förändring på vikthistorian så upptaterar inte om den. Igår vart de två tränings grejor på rad var ute o jogga, så smsa syrran o fråga om jag ville med henne o Jossan ut på promenad :) och de ville jag klart så jag joggade hem till dom så vart de en promenad också, gjorde av med över 900kalorier. Och de behövdes igår fast jag inte gått ner mega mycket så känner jag ändå att de kommer att komma i veckan o kan ju hoppas på att min känsla har rätt ;)

Idag blir de dansa på wiiet så fort Tindra kollat klart på sin film och så får vi se om de blir någon promenad men funderar på de antingen efter Tindra sovit middag eller medans hon sover middag i vagnen. Men först av allt ska jag i alla fall plocka undan här o sen dansa och sen efter de blir de nog dammsuga osv här..

Hoppas ni har de bra där ute :)
Älskar livet med träningen <3

Sannie'

Ovido - Quiz & Flashcards