sandralinneasofia

Alla inlägg under augusti 2013

Av Sandra Mitrovic - 14 augusti 2013 11:11

Det innebär att de är min ledig dag träningen. Men känner mig grymt sugen på att jogga ändå men är samtidigt bra om jag håller mina lediga dagar, men får se hur jag gör.. Nu ska jag alldeles strax lägga lillsnuttan här. Oh vilket väder vi har :/ och vi som måste hämta Antes skolbok osv. Men de får vi se om de blir idag eller en annan dag denna vecka.
Har förresten klippt mig igen vart asa bra ;) nu vill jag bara färga håret också, men de får vänta tills pengarna inkommer..

Sannie`

Av Sandra Mitrovic - 13 augusti 2013 12:11

ja vädret har hoppat från sol till regn i några dagar nu och jag börjar redan tröttna då dom förstör mina promenader jag har på förmiddagarna, och då vi har ett dåligt regnskydd så vill jag inte släppa ut Tindra i regnet så hon blir sjuk. så idag kom vi 15min från hemmet och sen var de bara att vända igen för det öste ner och man blev dingsur typ direkt!! Tur att de inte hindrar mig från att jogga åtminstonde.

Men när de är sånt här väder så önska jag bara att jag hade ett joggingband så jag kunde jogga medans Tindra vila. så är de något jag önskar mig i present så är det de..


I alla fall, Tindra vilar nu jag ska lägga mig i sängen och kolla film och bara slappa är själv lite seg, så får se om man slumrar till..

Ikväll blir det i alla fall jogging, läängtar =)


Sannie'

Av Sandra Mitrovic - 13 augusti 2013 08:10

Jag är så trött på att vara den jag är, humöret jag har är de värsta och jag väljer fel vägar nästan hela tiden. Blir så trött på mig själv ibland att jag helst av allt hade velat begrava mig levande. Smärtan jag själv ger mig kan få mig ur balans o mina nära får lida! Och de är dom inte världa. ..
Rätt ofta säger jag saker innan jag tänker efter, och när jag väl tänker efter så blev allt så fel..

Bära eller brista, är vad som snurrar här dagligen.
Därför är träningen den bästa medicinen och de får mig att må bättre fast jag helst av allt vill försvinna i mellanåt..

Sannie`

Av Sandra Mitrovic - 11 augusti 2013 18:46

Denna dagen har varit riktigt slapp må jag säga.. Dagen har typ gått ut på att se film, sovit, ätit :P Ante o jag har turats om att vila medan Tindra inte ens ville vila 30min. Blir nog tidigt i säng ikväll. Men efter att inte gjort så mycket idag så har de ändå blivit stöckigt för Tindra rivit ut alla leksaker mellan filmerna :P så jag la Tindra i badet och började plocka undan medan Ante fixade resten på Tindra. Så nu ser de bättre ut här hemma men blir städ o tvätt imorgon ändå.. Men nu kikar Tindra o jag film sen blir de nog sängen för Tindra och jag ska ut på min joggingtur då det inte vart något igår kväll då våra gäster åkte 22:00 ungefär och jag som är så mörkrädd vill inte jogga i mörkret. Men idag blir de av :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 11 augusti 2013 07:21

Dagens invägnings resultat var bra så dagen började ändå bra fast man vaknade till åska o massa hemska saker. Idag blir det nog bara en mysdag med massa film o slapp. Och jag hoppas på att vädret är bättre ikväll så jag kan jogga i alla fall.. Men de visar sig! Tänka sig att det vart.
-9gram på vågen :D lycklig tjej. Bara fortsätta såhär då :)
Tindra o jag har hunnit äta frukost och myst framför tvn. Vi har sätt både skrollan och Madricken är ju bara kortfilmer vi har.
Och mjölk behöver vi ha hem, men får nog vänta tills imorgon eller åtminstonde till vädret är bättre :P rädd för att bli blöt :P haha nä men när de regnar så mycket på en gång vill man helst inte gå ut.
NäHe njuta av lite slapp :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 11 augusti 2013 07:06

Veckans vikt/cmtrar

Vikt: 75,9
Midja: 91cm
Lår: 62cm
Arm: 35cm
Rumpa: 110cm
Bröst: 103

Veckans minus
(på en vecka)

Vikt: - 9gram
Midja: -1cm
Arm: -1cm
Rumpa: -2cm
Bröst: -1cm

Nöjd med resultatet och fortätter här :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 10 augusti 2013 07:59

Tindra vaknade nog runt halv sju men Ante var vaken så jag låg o drog mig i ca 45min :P har nu käkat frukost och dricker kaffe, ser Madicken medans vi smälter frukosten innan vi beger oss ut. Men innan jag åt något så tjuvvägde jag mig men ni får veta imorgon för är då invägningen är :)
Men en så länge inte mycket förändring i alla fall, men de kommer då jag inte ska käka något gotti i helgen. Försöka hålla i de lite striktare..
Nä njuta av kaffet o kika lite på Madicken ;P innan man gör sig i ordning för en skön promenad och bus i parken.

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 9 augusti 2013 21:46

Gud vad jag älskar detta. Har gjort av med 860 kalorier idag och börjar själv känna att jag håller på att gå ner i vikt.. Vart inte frysta grönsaker till middag utan åt de dom andra åt, så vart hemmagjord pyttipanna. Men hade ätit för lite kalorier annars, hade slutat på minus pga all träning, nu slutar de åtminstonde på lite mindre än 200 kalorier.
Super nöjd med dagen imorse när jag var på promenad gick jag sketa fort, fatta de inte själv och nu när jag jogga så bestämde jag mig för att jogga 5stolpar istället för 4 och gå 1. Sen sista biten skulle jag jogga hela tiden o gjorde mer än vad jag hade som mål. Skit bra detta.
Imorgon ska jag o Tindra käka frukost osv och vakna till liv, sen blir de promenad o efter de parken. Sen på em får vi främmande men tanken är att jag ska jogga ändå på kvällen, så är ju mitt mål eftersom dt redan varit 1dag för mycket vila denna vecka o inte ens på mina vilodagar jo en dag. Ska bli kul o se om jag klarar att gå ner de kg jag har som mål till jag börjar skolan. Nej nu ska jag käka mina ägg o kolla film och hoppas lite myspys med min underbara kärlek <3

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards