sandralinneasofia

Alla inlägg under april 2013

Av Sandra Mitrovic - 8 april 2013 13:49

Ja idag vart de en hemma dag, då Tindra har feber :( fattar inte, hon är sjuk riktigt ofta. Så fort hon blir förskyld så kommer den där febern också, inget roligt. Hoppas imunnförsvaret kan bli bättre snart. Men imorgon är Ante ledig i alla fall, så de blir en henmadag för dom två och skolan för mig och jag vill ju faktiskt till skolan, och man missar ju endel när man är borta.

Men hoppas snuttan snart blir frisk så hon kan gå lite på dagis denna vecka åtminstonde och hon vill ju själv ditt, för imorse skulle hon både ut och till dagis. Men de är bäst och stanna hemma så hon kan bli frisk någongång.

Ikväll blir det ett joggingpass för mindel i alla fall. Så himla skönt nu när man försöker komma riktigt på banan igeen. Med både kost och träning. Nu ska jag till och med försöka lägga av med godis ett tag, typ bara mysa till de då det är Antes och min dag. Vet om att de kommer bli mega svårt, men klarar jag det så vet jag att jag inte kommer ångra mig. Och de gäller ju fikabröd och sånt med och hålla mig till LCHF fast mindre fett också. Så nu håller jag tummarna på att jag håller i det. Är ju inte roligt att räkna kalorier när man äter massa skit och nu har jag ju börjat skriva riktigt upp de också sen är det heller inget roligt att väga/mäta sig om man aldrig ser resultat. Så nu ska jag ge mig f*n på det :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 7 april 2013 20:29

Japp färdig med träningen för idag. Vart en joggingrunda på 5,6km som tog 43min och gjorde av med 426kalorier :) skönt och komma ut på en joggingrunda på kvällen innan man verkligen tar kväll. Ska bli ordentligare med det. Och imorgon tänkte jag köra striktare med kosten, men Ante sa att jag måste hjälpa dom att äta upp restena i kylen, men de jag kan slänga in i frysen ska ju in där.

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 7 april 2013 07:25

Idag vaknade jag av mig själv lite innan sex. Ja då var det bara att stiga upp då jag typ va pigg :P och Tindra vaknade några minuter efteråt. Så vi hann äta frukost, sen ville hon ut, men de ville ju inte jag, inte innan sju på morgonen. Så Ante la henne igen då hon fortfarande va mega trött, och hade vi gått ut och gått så hade hon somnat i vagnen. Saknar faktiskt min gamla vagn. Då det var bättre liggläge och skönare och köra och bättre att ha på dagis. Hoppas vi snart får hem den igen.
Men i alla fall, ska åtminstonde ut och jogga idqg och sen städa här hemma då det är stökigt igen.

Nu dricka kaffe och vaka mera till liv innan man gör något!

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 6 april 2013 19:32

Nu på eftermiddagen vilade både jag och Tindra, sen kom Ante in och sa att vi skulle gå och handla allihop och jag blev glad och steg upp. Och de var mysigt och Tindra fick isglass. Och ska snart lägga henne, vi läser lite först.

Sen blir det nog mys till filmen jag försökt se i några dagar :P och lite gotti, ingen nyttig helg, men har inget godis, har glass och nötter.

Nä nu läser vi bamse :) sen blir att natta skruttan <3

Jag älskar min familj mer än allt annat <3

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 6 april 2013 07:11

Ja idag vaknade jag lite över sex, lite segt men nu börjar jag känna mig hyfsat pigg. Och vi har fått i oss lite frukost, jag dricker kaffe och Tindra tittar på osso (ett barnpogram på Disney junjor) och vill prompt ta på sig kläder allra redan. Men tänkte jag skulle.dricka lite kaffe till och vakna lite till liv, så ska vi sen ut och gå i skogen, men tänkte att solen skulle få skina upp lite först :)

Så får vi se vad denna dagen erbjuder.

Hoppas ni andra får en fin Lördag :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 5 april 2013 18:04

Idag är jag lat och onyttig. När Tindra lagt sig tänkte jag gå till affären och handla glass som jag varit sugen på hela dagen.

Annars har det inte hänt något vettigt idag. Varit i skolan och dagis i alla fall. Och haft lite matte och blev stoltare över mig själv än vad jag trodde, jag som alltid hatade matte men idag har vi använt endel matte och jag förstod vitsen med täknesättet.
:P

Nu får vi se vad vi gör innan Tindra ska lägga sig, funderar på om vi ska mysa ner oss i tältet. Men just nu leker hon med sin docka :) ska sen in till datorn och kika på en grej.

Imorgon blir det nog en promenad.så hoppas bara på att det är en pigg morgon, så man orkar med de.

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 1 april 2013 21:49

Ja nu är all träning avklarad för idag, känns riktigt skönt :)
Vart 80mins promenad med backe oxh vagn sen vart det 60mins joggingrunda, och självklart styrka efter det :)

Känns toppen, imorgon blir det i alla fall en promend.

Nu blir det mys framför tvn innan man somnar :)

Godnatt
Sannie

Av Sandra Mitrovic - 1 april 2013 13:34

Ja idag är det Måndag och dessutom en röddag, så idag händer inte så mycket men imorgon är det skola och dagis som gäller. Känns faktiskt skönt att komma igång igen, hemmalivet är inte min grej riktigt.

Idag har vi i alla fall hunnit med 80mins promenad med backar ;)
Får se om vi går till parken sen eller om de blir städning, behöver ju städa men orkar igentligen inte. Men kan ju också vara bra och få de gjort innan skolan och de börjar. Men beror lite på Tindra när hon vaknar och hur pigg hon är. Annars får vi ta städningen på Onsdag då jag ändå ska tvätta, aja det återstår och ser.

Ikväll blir det i alla fall att köra lite intervaller och styrka, innan mina armar ballar ur igen. Kan ju hoppas på att vi har gymmet på idrotten denna vecka, så man kan köra styrka där.

Hoppas ni haft en bra Måndag i alla fall. Ska väl ge mig på n här disken som jag heller inte pallat med :P får en känsla av att jag varit jäkla lat, men är väl inte lätt när man inte mår prima!

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards