sandralinneasofia

Alla inlägg den 8 april 2013

Av Sandra Mitrovic - 8 april 2013 18:32

Ja jag hade ju igentligen bestämt mig att bara äta 1000kalorier, men det vart 1773 kalorier eftersom vi var tvugna att äta upp resterna som vi hade i kylen. Så får bli bara idag då. Men har jogging kvar, så man gör ju av med endel där också.

Nu ska jag ta tempern på min.lilla bebis som ligger och kollar på barnpogran och ge henne alvedon, sen är de snart natti för henne.

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 8 april 2013 13:49

Ja idag vart de en hemma dag, då Tindra har feber :( fattar inte, hon är sjuk riktigt ofta. Så fort hon blir förskyld så kommer den där febern också, inget roligt. Hoppas imunnförsvaret kan bli bättre snart. Men imorgon är Ante ledig i alla fall, så de blir en henmadag för dom två och skolan för mig och jag vill ju faktiskt till skolan, och man missar ju endel när man är borta.

Men hoppas snuttan snart blir frisk så hon kan gå lite på dagis denna vecka åtminstonde och hon vill ju själv ditt, för imorse skulle hon både ut och till dagis. Men de är bäst och stanna hemma så hon kan bli frisk någongång.

Ikväll blir det ett joggingpass för mindel i alla fall. Så himla skönt nu när man försöker komma riktigt på banan igeen. Med både kost och träning. Nu ska jag till och med försöka lägga av med godis ett tag, typ bara mysa till de då det är Antes och min dag. Vet om att de kommer bli mega svårt, men klarar jag det så vet jag att jag inte kommer ångra mig. Och de gäller ju fikabröd och sånt med och hålla mig till LCHF fast mindre fett också. Så nu håller jag tummarna på att jag håller i det. Är ju inte roligt att räkna kalorier när man äter massa skit och nu har jag ju börjat skriva riktigt upp de också sen är det heller inget roligt att väga/mäta sig om man aldrig ser resultat. Så nu ska jag ge mig f*n på det :)

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards