sandralinneasofia

Alla inlägg under juni 2015

Av Sandra Mitrovic - 10 juni 2015 07:50

Sitter nu o dricker mitt morgonkaffe och har ätit 2 knäckemackor! Ska snart ge mig iväg med Tindra till dagis. Sen ska jag ge mig ut på en promenad, trottsa smärtan är något jag gör här!
Sen ska jag väcka älsklingen och sen blir det nog att börja med lite små städning här, tänkte i alla fall ta tag i att dammsuga.
Sen får vi se vad dagen erbjuder, ser ju i alla fall ut att bli fint väder här :-) och det gör än ju lite extra glad i alla fall, fast allt känns att gå neråt just nu.. Men ha en trevlig Onsdag så ska jag göra mig o Tindra i ordning här.

Sandy

Av Sandra Mitrovic - 9 juni 2015 09:16

Idag skulle dom ha maskeradfest på dagis för att dom stora barnen som ska börja skolan slutar på dagis.. Så Tindra fick vara Madicken :-)
Och de passa henne utmärkt, de va de många som sa också!
Idag tänkte jag att vi skulle fixa lite hemma, så man kan få lite ordning o när jag känner att jag har energi för det med. Fast samtidigt känner jag mig skit trött :-P
Så tänkte rensa lite osv.. Måste få mera ordning på Tindras rum också. Men får ta lite i taget för att orken inte ska dö ut!
Sen får man se om man orkar gå en liten promenad, känner mig rastlös o måste röra på mig fast min foglossning + ischias :-/
Men har tyvärr ingen fungerande cykel och inte råd o gå o simma hela tiden i heller..
Så får tyvärr trottsa all smärta! Och börja tänka på vad jag äter + när jag äter det.. Så de inte blir skit varjedag! ;-P
Nä hoppas ni får en bra Tisdag allesammans :-)

Sandy

Av Sandra Mitrovic - 8 juni 2015 04:14

Nä kan inte somna om igen! Känner bara massa smärta och tankar kommer upp and att jag alltid förlorar dem personer som verkligen betyder oerhört mycket för mig.. Massvis med vänner som jag verkligen släppt in på livet o verkligen njutit av med, dessa människor har varit riktigt speciella för mig.
Dom enda som stannar i slutändan är ju min kära sambo o mina älskade barn!
Och det är jag otroligt glad över annars hade jag nog aldrig kunnat klara mig uppåt igen, fast jag knappt klarar de nu. Därför jag hela tiden blir deppig om o om igen.. För att jag känner mig ensam lämnad kvar men ändå inte.. O ska jag träffa nya människor så bakar Jag hellre än att ta ett steg närmre. För jag är så himla rädd att släppa folk inpå livet att dom kommer för nära mig när jag ändå kommer förlora dom i slutändan!!
Detta är en känsla jag nog aldrig kommer bli av med känns de som!!


Allt gör för ont
Vill inte bli lämnad här
Om o om igen!
Smärtan går inte att beskriva..
Alltid ensam i slutet
Ingen kommer någonsin förstå!

Sandy

Av Sandra Mitrovic - 7 juni 2015 17:14

Kärlek som man ger sitt barn
Sitt barn ska man ge riktig kärlek genom att visa de med pussar, kramar, fina ord och kommentarer.
Visa de helt enkelt kroppsligt och med ord
Men definitivt INTE med pengar!


Ibland tar känslorna över allt! Men ni ska veta att de enda jag ville var att hjälpa, men tillbaka fick jag bara knivhugg i ryggen! Vilket är smärta och att ljuga är bland det värsta för mig. Det sårar mig mer än att stå och slå på mig!
Och hur en liten grej blir så stort?
Vet du vad? Att ljuga är inte en liten sak! Eller hålla med om en sak man inte håller med om!
För mig va detta bortkastad tid och något jag och min familj bara blev sårad av..
Jag orkar inte bli sviken, blir de åter av mina vänner och min släkt, o detta tär på mig mer än vad någon nånsin kommer förstå!
Fast jag vill hitta en vän eller en bästa vän så vet jag aldrig när jag kommer göra det, för vill inte släppa in någon i mitt liv ens!
Det gör för ont att känna och att visa!
Så jag klarar det inte, hur mycket jag än vill.. Och detta kommer drabba mig hela mitt liv, men jag kämpar för de men går inte en gång utan att tänka på allt svek!

Känner mig krossad, lurad och utnyttjad!

Förstå att det är inte bara dig själv du sårar när du flyr från dig själv och dina beskymmer.
Du sårar även dom som bryr sig och försöker hjälpa dig!!


......

Ovido - Quiz & Flashcards