sandralinneasofia

Alla inlägg under juni 2013

Av Sandra Mitrovic - 13 juni 2013 19:33

Idag var jag och Tindra på min skola och fick sommarlov, fast jag ska till skolan imorgon också och fira studenterna. Och de gick i alla fall jätte bra då dom sjöng osv.. Sen efter vi handlat och kommit hem så sov vi middag (Tindra hade redan slocknat i vagnen) och jag vaknar till halv fem och känner värsta värk i kroppen och hör att Tindra fortfarande sover, men vaknar strax efteråtmen fortfarande trött, men vi käkar lite mat och nu strax innan halv åtta ville hon sova igen. Så de visar väl sig om vi får en helvetes natt eller om hon är riktigr trött och verkligen sover hela natten. Men de återstår och ser.

Imorgon ska de faktiskt ändå bli roligt och se studenterna :) tänka sig att man ändå har ett år kvar.

Nä nu nörda lite oc när man ändå har tandvärk (visdomstand på G) och förskyld/halsont. Blir nog lite glass sen.

Hoppas ni får ett bra sommarlov :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 12 juni 2013 10:53

Idag var de valfritt att komma till skolan, så valde att jag skulle umgås med min kärlek, då vi behöver det.
Jag älskar dig mer än något annat Tindra också. Och det är du som har räddat mig och är bokstavligt talat min bästavän och sambo. För säger nästintill allt till dig och du och jag känner varandra bättre än någon annan. Så aatt lämna dig ensam hade jag aldrig klarat, hur mycket brister vi båda en har, såå är det de vi måste bearbeta med, så är de bara.
Vill bara aatt du ska veta att jag älskar dig och enda gången jag skulle flytta ifrån dig är om du behöver reda ut saker på egen hand, men hade aldrig lämnat dig helt ensam. Fast ibland känns det som om vi hade behövt och testa på att bo själva,men inte de jag vill.

Lite annat, har blivit dunder förskyld och hals ont :/ riktigt jäkla pissigt, men orkar inte stanna inne för det.

Hoppas ni får en bra Onsdag.

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 10 juni 2013 18:23

Nä ingen kommer nog aldrig någonsin förstå hur mycket du betyder för mig, du är en vän jag aldrig vill förlora och som verkligen förstår. Struntar i vad alla andra säger för jag känner dig mer en någon annan. Och oavsätt om jag inte vet vad du är till mig så pratar vi som om vi är bästavänner, men svårt och kalla varandra de efter allt som hänt.
Men du ska veta att jag finns här för dig alltid, oavsätt vad <3 för du är oavsätt min vän, som står mig otroligt nära <3

Ily<3

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 8 juni 2013 11:09

Idag fick min älskling mig att tänka på att jag nästintill alltid kommer sist i min släkt och Ante vill bara hjälpa mig, men jag har typ lagt de bakom mig för att jag inte orkan bry mig. Dom enda i från min släkt som hälsar på oss de är Mamma och mina småsyskon. Ett tag tyckte jag de var skit jobbigt och innan dess försökte jag ha kontakt med alla, men inte så roligt när ingen verkar så intresserad tillslut la jag ner de och slutade bry mig och la de bakom mig och slutade tänka på det, för att jag vet om att de aldrig blir bättre.
Visst jag är inte bättre själv.

Idag va de lite jobbigt när Mamma/Mormor skulle åka hem, jobbigt att se Tindra bli ledsen, inte bokstavligt ledsen nu utan där inne. Och hon bor ju så långt bort så är ju intw bara åka osv..

Sen när dom gett sig iväg så följde Ante med oss på en promenad, så de vart en familjepromenad. Myspys.

Sen efter lunch tid tänkte jag att jag och Tindra skulle ta en långpromenad sen parken som jag lovat henne. Men först kaffe och myspys framför tvn :)


Sannie

Av Sandra Mitrovic - 6 juni 2013 08:07

Igår vart de ingen träning :/ för min lata sida tittade fram, så idag ska jag tvinga ut mig på en joggintur. Och så är de bara. Snart börjar mitt pogram, våra bästa år :P och sen ska vi gå till parken, tänkte grilla lite korv där och mysa, sola och leka osv. Skönt att ha lite slappt, då Tindra väckte sin Mormor när hon vaknade så hennes Mamma fick sova, men vaknade ändå vid sju tiden ;P
Men är ju nästan bara Mormor som gäller :P

Nä se tv och sen ut. Hoppas ni får en bra dag :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 5 juni 2013 16:22

Sista dagen i skolan på denna vecka,,,,

 

 


Sen va de bara hem här hemma till Mamma och dom, så hämtade Mamma Tindra och de tyckte Tindra var roligt. Om en stund blir det att göra ungspannkaka, var evigheter sen. Sen får jag se om de blir promenad ikväll eller jogging, beror på om syrran är kommen hem hit igen eller så..

Sköönt att de knappt är en vecka kvar tills sommarlovet börjar och det känns skönt för det behövs..

Och hoppas ni andra får ett skönt lov =)


Sannie

Av Sandra Mitrovic - 3 juni 2013 21:21

Kom ut på joggingrundan som tur var. Var skönt men fy vad jobbigt de blir när man hållt upp så länge och sen känns de som fan att jag har ont i kroppen. Men ska jogga nu varjedag och se om de går över annars får jag kontakta sjukgymnasten igen, förstår inte vad det är, men de sägs att jag måste träna styrka, och de jag igentligen skulle behöva är ett gymkort för att jag helt ska få bort det. Men det får tiden vissa hur det blir.

Nu ska jag i allla fall kika på oc :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 3 juni 2013 18:16

Nuvarande vikt: 77,8kg
Miljemått: 94cm

Jobbigt allt som har med viktresa att göra, går fram och tillbaka hela tiden. Och just nu har jag varit borta en lång tid från allt och försöker få in mig själv på banan igen, så jogging ikväll och kosten ska jag försöka ha mindre portioner. Så får vi se hur länge jag klarar de nu.

Inte långt kvar till sommarlovet :) härligt ska de bli. För de behövs på mig så jag kan konsentrera mig.mer på träningen än skolan och såklart min familj också :) men de gör jag hela tiden.

Och imorgon tror jag Mamma, Annis, Mikkan och hennes kille kommer ner. Ska bli trevligt var ju ett tag sen, och har bestämt mig att jag måste hålla stenhårt i träningen ändå, fast jag har folk här eller om jag skulle åka bort så får jag ändå se till och träna..

Nu ska jag snart ta tag i disken, medans älskling badar lillskruttan.

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards