sandralinneasofia

Alla inlägg den 8 maj 2013

Av Sandra Mitrovic - 8 maj 2013 21:20

Trött på alla falska människor..
Vissa (säger inga namn) säger en sak till mig och sen visar något helt annat med kroppsspråket. Och helt ärligt förstår jag inte varför och börjar undra vem man är falsk mot igentligen. Så de här med vänskap har jag svårt att förstå mig på.
Är inte många jag släpper nära inpå livet, men dom som kommer nära har åtminstone varit speciella för mig. Och tänkte skriva lite vänskaps namn, till folk som stått mig nära en gång i tiden,och vilka som står kvar så nära.

Sara
Kim
Anna
Alexandra (är kvar)
David (är kvar)
Angelica
Julia
Emelie

Vissa saknar jag och vissa vill jag inte ens ha med att göra. Och det är två som stått kvar, även om vi inte har haft världens bästa kontakt hela tiden, så när vi träffats så har de alltid varit som vi pratat dagligen. Och ni är guld världa.

Dom som jag "förlorat" har jag gjort de genom att dom sårat mig rejält, allt skit snack, flyttat, eller allmänt missförstånd.
Men tyvärr kan jag vara svår att få tillbaka så nära. Och vissa vill jag bara ha nära igen och kan säga att de INTE är dom som sårat mig.

S

Av Sandra Mitrovic - 8 maj 2013 18:27

Idag var jag i skolan och hade idrott, sen var de iväg på ett jobbigt möte :/ men det är ju som de är... Sen gick vi och handlade sen hem och vila, efter det vart de och hämta Tindra, så gick vi en liten sväng innan vi gick hem. Och nu umgås vi lite innan Ante ska åka iväg till en vän och vara där till Söndag. Kan vara skönt för oss båda, men Tindra tycker det är tråkigt. Men vi behöver lite luft ifrån varandra. Och han behöver komma hemifrån.
Så får vi se vad vi ska hitta på, blir nog att umgås med syster med familj lite grann åtminstonde.

Nä umgås lite.nu innan.dom kommer och hämtar honom här.

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards