sandralinneasofia

Alla inlägg den 11 maj 2013

Av Sandra Mitrovic - 11 maj 2013 07:30

Igår märkte jag att Tindra hade några röda prickar på sig och misstänkte vattenkoppor, men tänkte att hon har ju ingen feber (verkade inte så) men mot kvällen kändes hon lite varm så tänkte att jag tar tempern i alla fall. Och jo hon hade 38,5 grader. Så blir att ringa vårcentralen på Måndag. Men Ante får fixa det, då jag har min test praktik då, typiskt att hon ska få de när jag verkligen måste iväg. Jag som vill vara hos henne. Men hon och Pappa klarar sig. Får ju vara hos henne nu istället.

Skulle igentligen ut och promenera men vill inte de nu när hon smittar. Och dessutom har feber. Men få bli hemma träning när hon sover, göra de jag har på en app och sen har jag en cd med övningar på. Så de får de bli när Tindra sover middag.

Annars har hon varit hyffsat pigg, bara ibland hon sitter stilla i soffan och tar de lugnt. Fast nu får hon ju ha nappen hela tiden, eftersom hon är sjuk.

Igår klippte jag mig själv och Tindra lite också. Och ska jag vara riktigt ärlig så vart jag as nöjd. Nu ska jag bara få pengarna till att färga håret ocksåx vill ha lila fortfarande :)

Räknade prickarna på Tindra innan och då va de 11st och igår va de 7st.
Jag älskar min familj otroligt mycket ni är mitt allt och vill bara allt ska bli bra igen och älskling att du ska må bra framför allt, för att vardagen också ska bli bra. Vill aldrig någonsin förlora er <3

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards