sandralinneasofia

Alla inlägg under juli 2013

Av Sandra Mitrovic - 20 juli 2013 14:19

Solig dag idag :) strax ska vi ut till parken en sväng och sen handla. Imorgon blir de nog en heldag på stranden för skulle ju bli lika fint väder imorgon.
Ikväll ska jag peppa mig själv att jogga blir nog ingen lång runda men sa de till mig själv, huvudsaken de blir av :) för måste komma in i det igen, så de är bara på de igen.

Hoppas ni har en bra sommar där ute :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 18 juli 2013 11:36

Ja som ni säkert läst tidigare i min blogg så skulle jag börja med den 5-2 metoden igentligen på måndag men tänkte varför vänta? Så idag får jag bara äta 500kalorier. Och har ätit 222kalorier :) så är nöjd och har räknat ut på ett ungefär vad jag ska käka. Och har dansat zumba och nu tänkte jag slappa till en film . Ha det bra :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 16 juli 2013 20:41

ja imorgon ska vi åka tidigt till kiviksmarknad, jag har aldrig varit på den så vi ville jätte gärna till den i år och tar ju ca 3tim och åka så blir en heldag med piknick och grejor =) ska faktiskt bli mysigt.

sen återstår bara våran tältingtur, men blir nog inte fören nästa vecka igen eller något..


På Måndag är tanken att jag ska börja med en diet som heter 5-2 metoden. Och för er som inte hört talas om den innan så innerbär de att man äter normalt och "fastar" 2 dagar i veckan och jag ska käka 500kalorier dom två dagarna men dagarna ska helst inte ligga bredvid varandra.

så får vi se om jag lyckas, men jag håller tummar och tår. =)


Men hoppas ni har det bra, jag ska kika på min serie nu innan de blir nanedax då vi måste upp tidigt.

Men hoppas ni får en bra dag som jag hoppas vi får imorgon =)


Sannie

Av Sandra Mitrovic - 15 juli 2013 09:50

& vi är tillbaka hemma efter ca 3 veckor i Landskrona :) haft underbar semester där, men ändå skönt att vara hemma. Och nu ska mat och kost försökas komma på banan igen. Men i Landskrona har de varit bad, kanival, helekopterflygning som svärfar överaskade Ante och mig med och massa mys...
Nu ska joggingen komma till rätta, och morgonpromenaderna också men joggingen är viktigast.

Senare ska Tindra och jag se om vi kan gå till parken en stund (beror på vädret) och handla, se om de blir någon promenad i mellan, men de visar sig.

Nästa vecka blir de nog tälta för oss, vi ska åka runt i skåne och tälta är tanken, mest runt Ystad och där.. Ska bli mysigt <3

Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar :)

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards