sandralinneasofia

Alla inlägg den 23 juli 2013

Av Sandra Mitrovic - 23 juli 2013 21:55

Ja jag och Tindra hade det mysigt på stranden, vart ensamma för ingen verkar ju vilja vara med oss och ingen verkar ju vilja höra av sig, trött på att man ska själv höra av sig hela tiden. Ni kan ju säga till när ni vill ses för jag orkar inte bry mig mera även om jag vill...

Har joggat idag som jag skulle och gick super och de är verkligen den bästa medicinen :)

Imorgon blir de nog en morgonpromenad om inte Tindra vaknar allt för sent, men de brukar hon ju inte göra. Sen blir de hem o äta frukost, ta de lugnt, äta lunch, vila middag & sen ut till parken. :) & till kvällen jogga.

Hooppas bara vädret blir som jag vill :)

Sannie

Av Sandra Mitrovic - 23 juli 2013 08:38

Ensam!

Ibland känner jag mig så jävla ensam :/ så varjegång Ante inte kan följa med någonstans så känner jag mig ensam för känns inte som jag har någon annan :/ det gör mig bara så ledsen. Visst är kanske mitt eget fel som vanligt men ändå?!
Idag ska jag o Tindra till stranden för tänker inte sitta inne och utan vatten en sån här fin dag. Även om jag får åka ensam så ska jag till stranden, så är de bara.
Så om någon vill med hojta till :) åker inte fören vid lunch tid.

Igår var de ju min fasta dag och åt 500kalorier för andra gången :) känner mig stolt idag är de 1100kalorier som gäller och jogging :)

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards