sandralinneasofia

Alla inlägg den 7 april 2015

Av Sandra Mitrovic - 7 april 2015 21:14

idag vill jag bara gråta på allting.. Känner inte för att göra nånting mer, hade det inte varit för att jag varit tvungen o tjäna pengar så hade jag gett upp de just nu. För blir deppig av att aldrig få se min familj, deppig för att jag inte hinner ens fixa saker i hemmet, deppig för att jag inte får vara ensam... Allt känns bara meningslöst! Och att vara deppig på jobbet passar dessutom inte in i de yrket jag har, (gör de iförsig typ inte i något yrke). Men man får hela tiden låsas att allt är bra!
Och att jag är så osäker i mig själv hela tiden så jag velar fram o tillbaka, har trivts på mitt jobb ett bra tag nu o verkligen älskat de. Men nu kommer de känslor som, vill jag arbeta med detta? Vill jag vara så långt ifrån min familj alltid. O umgås med dom Max 2 dagar i veckan? Egentligen är de inte de jag vill.. På ett sätt vill jag byta på ett annat inte. Hela jag är så förvirrad att jag egentligen inte ens vill prata/skriva de här för jag skäms över hur jag är o jag vet att det är ett jävligt konstigt beteende o ganska barnsligt!
Men jag måste få ut mina känslor annars spricker jag! Av all deppighet o kommer må skit dåligt i flera veckor o de räcker men de jag redan kommer ha.
Saknar min familj alldeles för mycket!
Men nu ska jag göra mig i ordning för sängen så jag orkar ett jäkla jobbar pass imorgon också 9-17!!

Ha en trevlig kväll :-)
Sandy

Ovido - Quiz & Flashcards