sandralinneasofia

Alla inlägg den 27 januari 2014

Av Sandra Mitrovic - 27 januari 2014 10:52

Idag vart de en hemma dag för imorse mådde jag illa som bara den och halsen mådde ju inte bättre :-/ men nu känner jag bara av magen som inte mår helt hundra :-/ vet inte vad de är med den! Men siktar på skolan imorgon för det måste jag och idag kände jag ännu en längtan tills praktik! Hoppas verkligen den kan komma igång snart!
Men har i alla fall fått lite städat här hemma och snart kommer vi också fortsätta med allt rensande här hemma!
Tänkte jag skule börja med promenader på kvällarna så man kommer igång lite o inte blir så stilla sittande för den här förskyldningen lär ju aldrig släppa :-( less på skiten och vill bara komma igång med träningen känner jag, hade riktigt jävla sug i morse! Men så vet jag att oftast när jag tränar så tränar jag hårt har svårt att bara göra lätt därför tänkte jag att jag sätter igång med promenader UTAN backar! För har jag backar så kommer jag ändå på hårdträning! Så ikväll blir det min långa joggingrunda fast gående ;-)
Sen efter Tindra sovit middag blir de en sväng till parken är de tänkt och hoppas de kan bli de fast de blåser så mycket annars får jag väl ta med henne utanför bara och åka pulka eller något för inne kan vi inte vara hela tiden!
Nä nu ska jag strax fixa lunch o vila lite! Hoppas ni andra får en bra måndag :-)

Sannie

Ovido - Quiz & Flashcards